tiistai 25. lokakuuta 2011

Takkatulen lämpöä


Viikonloput ovat kuluneet tulevaa talvea varten puita pilkkoen ja pinoja tehden.
Mikäli yhtä kylmä talvi on taas tulossa kuin pari edellistä niin en uskalla edes ajatella kuinka paljon puita meillä kuluukaan!
Täällä meidän kodissa kun on 9 kappaletta varaavia kaakeli/pönttöuuneja joten niitä lämmittämällä säästetään kyllä aika paljon sähkölaskussa jos vaan jaksaa pesällisiä poltella.
Nyt jo aamut ovat niin kylmiä että ensimmäiseksi on keittiöön laitettava tuli takkaan ennenkuin laittaa kahvin tippumaan.
Ja tuolla leivarissa aion kyllä tulevana jouluna hauduttaa monenlaista hyvää...
Alimmassa kuvassa ChiChi leikkimökin rappusilta toivottelee kanssani oikein mukavaa viikon jatkoa kaikille tänne kurkanneille!

8 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

kyl on kaunista.....leivinuuni on kyl kätevä ihan vaik jatkuvasti, ruuan hauduttelus ja leipomises....tuo kiikkustuoli on muute melko samanlainen, mitä mie paraikaa kunnostelen. kaunis ku mikä!! ja ihana hioo noita koristeellisii sorvauksii....:) minna

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kiva nähdä kuvia teidän köökistä. Leivari ja puuhella on ihan Parasta - meilläkin lämpiää melki joka päivä ja ah..millaisia herkkuja siellä syntyy:)

Sirkka kirjoitti...

Tuli tunne kuin lämpö yltäisi meillekin asti.
Oi kuinka ihanalta kuulostaa että 9 kaakeli/pönttöuuneja, mutta onhan teillä valtavasti huoneitakin.
ChiChille hellät paijaukset<3
Samoin kiitos sinne oikein mukavaa viikonloppua hyvin mielin!

paavali kirjoitti...

Onnittelut upeasta uudesta kodista, vai pitäisikö sanoa vanhasta kodista! Seurailin edellistä blogiasi ja myös edellisen kodin upeita kuvia sisustusideoissa, ja mielenkiinnolla odotan että pääsee näkemään millainen uuden kodin sisustuksesta muotoutuu.

hanna kirjoitti...

Kiitos,että aukaiset ovesí "uuteen"kotiisi!Mielelläni tahtoisin kokonaiskuvia nähdä köökistäsi myös;D Päivittelehän ahkeraan blogia,pliide! <3

Christina kirjoitti...

Ei tällaisia pikkuisia kuvia, vaan isoja ja PALJON!! =)) Nää on oikeesti niin ihania, nää sun kuvat että voisin vain ihailla näitä!!

Anonyymi kirjoitti...

Meillä myös leivinuuni lasiluukulla.On tosi ihana tunnelmanluoja ja erityisen hyvä ruuanlaitossa!Tehdään siinä paljon ruokaa.Pata,laatikkoruuat,joulukinkun,lämpimät voileivät,pakastepitsat-patongit ym.Lisäksi lmmittää huushollin tehokkaasti.T:Sanna

tiina kirjoitti...

Kaunista on, kuten arvata saattaa.
Onnea uudelle kodille. ♥