lauantai 19. marraskuuta 2011

Viikonloppu tunnelmia


Voi,mihin tämä aika oikein menee??Tuntuu ettei mitään muuta kerkiä kuin töitä...Vaikka työstäni niin kovin pidänkin niin välillä kaipaan niitä kotiäiti aikoja kun myös oli aikaa tehdä muutakin kotona kuin ne pakolliset.
Tänä viikonloppuna yritän ainakin jo hivenen laitella joulua jo kotiinkin ja kaivella esiin ne niin rakkaat Mailegin tontut sieltä laatikoiden kätköistä.
Oikein hyvää viikonloppua kaikille!<3

4 kommenttia:

Cia kirjoitti...

Ihastuttavia tunnelmakuvia <3 Tiedän tuon tunteen,mulla se on nyt päinvastaisena,olisi niin kiva päästä välillä töihin ;) Ja hitsi nyt näistä kuvista tuli taas mieleen että mä haluunhaluunhaluun noita kirkkokynttelikköjäkin :)

Miia kirjoitti...

Löysinpäs tänne vihdoin :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Upea tuo vanha koulurakennus. Aitoa vanhaa tunnelmaa ei voita mikään! Onnea. Minulla olisi kuitenkin kysymys liittyen Rauhala-aikoihinne: maalasitte siellä laminaatit, eikö? Alle Otex-tartuntapohjaaja sitten Empire-maalia. Miten hyvin maali pysyi käytössä ja oliko lopputulos tasainen? Kuvissa ainakin näytti siltä. Onko sinulla jotain muita vinkkejä? Kiitos paljon jos vastaat. Harkitsemnme perheeni kanssa pienen 50-luvun talon ostamista. Siellä on remontoitu aika villisti ja pahimmat pitäisi ensin peittää edullisin keinoin. Googlaamalla tulee vain huonoja kokemuksia Laminaatin maalaamisesta.t. AT

Anonyymi kirjoitti...

Onnea mahtavan upeaan uuteen kotiinne! Toisilla vaan on taito saada koti näyttämään heti muuton jälkeen asutulta :o) Tosi kauniita juttuja kaikkialla.
Rauhaisaa eloa ja oloa sinne!
t: Teija