torstai 13. lokakuuta 2011

Kotimme mäelläEnsiksi paljon kiitoksia kaikille teille mukavista kommenteistanne!<3
Kyselty on kodistamme myös ulkokuvia joten eräänä kauniina aurinkoisena syyspäivänä niitä räpsin.Talomme on rakennettu mäelle josta on mahtavat näköalat Vuokselle.
Talo on suojelukohde ja kunnostettu/maalattu ulkoapäin kolmisen vuotta sitten.
Vanhasta kodistamme toimme mukanamme paviljongin,leikkimökin sekä huvimajan.Pihatöitä ei tehty mitään vielä tänä kesänä,ensi kesän suunnitelmiin kuuluu etukuistin ja portaiden laitto.Piha jätetään suurimmaksi osaksi luonnonvaraiseksi sillä on sen verran iso.
Myös aidan ja sisääntuloportin teko on ensi vuoden työlistassa.
Aurinkoista,mutta kylmää on viikonlopulle luvattu.On kai viimeinen hetki lähteä metsään hakemaan tulevan joulun koristeet luonnosta asetelmiin.
Mukavaa viikonjatkoa kaikille.

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

siis sovitaanko, että mä en sitten nähnyt näitä kuvia!!
Mitään näin ihanaa ei voi olla olemassa, tuo kuisti, parveke, kokonaisuus ihan mielettömän upea!!
toistanko jotenkin itseäni:))
tuossa talossa on varmasti ihana asua..mikä tunnelma :)

Sirkka kirjoitti...

Siis kaunis kiitos itsellesi, kun saamme nähdä tämän aivan mykistyttävän ihanan kauneuden, olen viime päivinä useinkin ajatellut tätä kaunista kotianne ja nyt saan nähdä kaunista ympäristöäkin.
Hyvin sopii nuo tuomanne huvimaja paviljonki sekä leikkimökki aivankuin ne olisivat siellä jo olleet.
Tuli taas niin hyvä mieli näistä kuvista joista nautin täysillä, kiitos!<3

Mimosa kirjoitti...

siis tuo teijän koti on niiiiiin mieletön!!! kuin miun unelmista....aivan ihana......miekin ajattelin lähteä metsäretkelle vkl:na, luonnon aarteita keräileen.....minna :)

Katja kirjoitti...

Kiva kun aloitit blogin pitämisen ja jaat meidän kanssa tuon kaiken ihanuuden. Liityin heti lukijaksesi. Lumimarja kranssi pääsi heti ulko-ovea koristamaan, kiitos.

Christina kirjoitti...

No eipä oikein löydy sanoja kuvaamaan.. Mutta en enää ihmettele miten raaskitte luopua kauniista edellisestä kodistanne! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän upea koulurakennus! Näyttää minun silmääni enemmän huvilalta kuin koululta ;) Kyllä täytyy tunnustaa, että kateellisena täällä katselen...